Parapanta

NEWSLETTER
Alege locatia:
Parapanta

Zborul este visul oricarui om, indiferent de varsta! Paseste pe urmele lui Icar zburand cu parapanta in tandem, insotit de un pilot instructor autorizat si experimentat!

Vei avea ocazia sa experimentezi o senzatie unica in timpul saltului de 15-20 de minute, intr-una dintre locatiile apropiate de Brasov - Bunloc, Postavaru, Lempes sau Codlea.

In functie de conditiile meteo si de viteza vantului vom alege cea mai buna locatie pentru aventura. Daca doresti poti imortaliza clipele de emotii si exaltare filmand zborul cu camere GoPro Hero, si poti impartasi cu prietenii amintirile unei zile de neuitat.

Lumea e la picioarele tale.

Te invit sa arunci o privire la filmarile de la zborul in tandem cu parapanta in sectiunea media accesand linkul  http://www.teamadventure.ro/media/.

calendar
Impresii

 

Alex
Alex

Cea mai tare experienta din viata mea! Am simtit ca zbor pentru prima oara! Si eram singur la comenzi! Ce daca m-am ridicat 10-15 metri, pentru mine a fost ca si cum as fi atins norii! Va recomand cu caldura sa incercati! Nu o sa regretati nici o secunda!

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.