escalada, alpinism, catarare

NEWSLETTER
Alege locatia:
Alpinism-Escalada

Daca macar odata gandurile te-au purtat spre inaltimi acum ai ocazia sa inveti cum sa cuceresti crestele participand la cursul de initiere in alpinism si escalada. Asistat de ghizi montani, profesionisti ai muntelui, vei invata notiunile de baza ale acestui sport plin de indrazneala.

Abordarea traseelor se face gradual, urmarind progresia participantilor. Vei avea ocazia sa inveti noduri, sa cunosti si sa folosesti corect echipamentul specific alpinismului si escaladei si, cel mai important, sa iti invingi temerile si sa privesti multumit, de la inaltime, de acolo unde se avanta numai vulturii, traseul pe care tocmai l-ai cucerit.

 

 

 


calendar
Impresii

 

Puia Ioan
Puia Ioan

Senzatia pe care ti-o ofera muntele este extraordinara, nu iti poti imagina pana nu incerci; de jos pare interesant, dar in momentul in care incepi sa te cateri, creierul iti spune fara sa il poti controla, ca faci ceva periculos (desi nu e, adica esti asigurat ),"inima pompeaza, muschii se incordeaza"..., iar Dan si Cipri, pe langa faptul ca se pricep la ceea ce fac, stiu sa si glumeasca, sunt foarte OK; e greu sa pleci de acolo fara sa te gandesti serios ca vei reveni; bravo

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.