Off road Brasov Romania

NEWSLETTER
Alege locatia:
Off road Brasov Romania

Daca imblanzirea monstrilor pe patru roti este pasiunea ta primordiala atunci mobilizeaza-te si hai cu noi la o tura de off road 4x4! Pe drumuri si pante aparent inabordabile vom scoate totul din motoarele dezlantuite pentru a atinge obiectivul final, unde ne vom opri pentru o vreme sa ne bucuram de peisajele impresionante!

Vei vedea cat de important e sa lucrezi in echipa si cat de important este fiecare individ, pentru ca in sportul acesta adevarata valoare o dau oamenii, si caracterul lor de nezdruncinat!

calendar
Impresii

 

Razvan Amann
Razvan Amann

Dan si echipa lui au fost senzationali. Au fost buni si anul trecut dar anul acesta ne-au intrecut asteptarile J
Are o echipa pe cinste si te rog sa ii transmiti multumirile noastre.

 

Diana si Catalin
Diana si Catalin

Si am vrea inca o data sa va multumim pentru o experienta EXTRAORDINARA! A fost o zi perfecta si cea mai frumoasa zi de nastere pentru Catalin! Sunteti o echipa extraordinara si ne-am simtit incredibil in compania dvs!

Asteptam cu drag urmatoarea iesire :)

O saptamana frumoasa,
Diana si Catalin

 

Anca Pasca -Manager  Carrefour
Anca Pasca
Manager Carrefour

Off road de burlacite!

O idee transformata intr-o zi de neuitat in zona Bran Rasnov. Multumim mult Dan, Mihai, Alex si Soni pentru aventura, distractie, noroi si experienta. Traseul a fost foarte bine ales, am vazut peisaje superbe, ne-am distrat prin gropile de noroi (noi cel putin ) iar voi sunteti niste profesionisti desavarsiti. Garantat vom mai apela la serviciile oferite de voi.

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.