Off road Brasov Romania

NEWSLETTER
Alege locatia:
Off road Brasov Romania

Daca imblanzirea monstrilor pe patru roti este pasiunea ta primordiala atunci mobilizeaza-te si hai cu noi la o tura de off road 4x4! Pe drumuri si pante aparent inabordabile vom scoate totul din motoarele dezlantuite pentru a atinge obiectivul final, unde ne vom opri pentru o vreme sa ne bucuram de peisajele impresionante!

Vei vedea cat de important e sa lucrezi in echipa si cat de important este fiecare individ, pentru ca in sportul acesta adevarata valoare o dau oamenii, si caracterul lor de nezdruncinat!

calendar
captcha image Reincarca imaginea
Introduceti codul din imaginea de mai sus
Impresii

 

Razvan Amann
Razvan Amann

Dan si echipa lui au fost senzationali. Au fost buni si anul trecut dar anul acesta ne-au intrecut asteptarile J
Are o echipa pe cinste si te rog sa ii transmiti multumirile noastre.

 

Diana si Catalin
Diana si Catalin

Si am vrea inca o data sa va multumim pentru o experienta EXTRAORDINARA! A fost o zi perfecta si cea mai frumoasa zi de nastere pentru Catalin! Sunteti o echipa extraordinara si ne-am simtit incredibil in compania dvs!

Asteptam cu drag urmatoarea iesire :)

O saptamana frumoasa,
Diana si Catalin

 

Anca Pasca -Manager  Carrefour
Anca Pasca
Manager Carrefour

Off road de burlacite!

O idee transformata intr-o zi de neuitat in zona Bran Rasnov. Multumim mult Dan, Mihai, Alex si Soni pentru aventura, distractie, noroi si experienta. Traseul a fost foarte bine ales, am vazut peisaje superbe, ne-am distrat prin gropile de noroi (noi cel putin ) iar voi sunteti niste profesionisti desavarsiti. Garantat vom mai apela la serviciile oferite de voi.

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2017 | Toate drepturile rezervate.