scoala offroad brasov, offroad romania, scoala de offroad, raid offroa

NEWSLETTER
Alege locatia:
Offroad Brasov

Daca imblanzirea monstrilor pe patru roti este pasiunea ta primordiala atunci mobilizeaza-te si hai cu noi la o tura de offroad 4x4 in zona Brasov sau oriunde in Romania!

Poti opta pentru un raid offroad si vei fi condus de soferii nostri, fosti participanti la Campionatul National Offroad al Romaniei. Pe drumuri si pante aparent inabordabile vom scoate totul din motoarele dezlantuite pentru a atinge obiectivul final, unde ne vom opri pentru o vreme sa ne bucuram de peisajele impresionante!

A doua varianta este sa optezi pentru o miniscoala de offroad! Vei vedea cat de important este sa lucrezi in echipa si cat de important este fiecare individ, pentru ca in sportul acesta adevarata valoare o dau oamenii, si caracterul lor de nezdruncinat!

Informatiile tehnice iti vor fi de folos, dar cel mai important este ca le vei pune in practica cu tine la volan!

Cursul poate dura de la 1/2 zi pana la 3 zile. Poti veni cu prietenii tai, daca doresti sa impartasesti experientele cu cei apropiati!

Te asteptam sa-ti dam detalii.

Pentru a-ti face o idee, acceseaza link-ul cu filmul de prezentare miniscoala de offroad.

Traseul de offroad se va face in convoi iar spiritul de colegialitate este mai presus de dorinta de a castiga. Acesta este, cred, cel mai mare castig in offroad. Faptul ca optezi sa troliezi un coleg aflat "la apa" sau tractezi un jeep pana la primul punct de asistenta este mai important decat pozitia in clasament.

Te asteptam sa te murdaresti impreuna cu prietenii tai la o tura de raid offroad!

 

calendar
Impresii

 

Razvan Amann
Razvan Amann

Dan si echipa lui au fost senzationali. Au fost buni si anul trecut dar anul acesta ne-au intrecut asteptarile J
Are o echipa pe cinste si te rog sa ii transmiti multumirile noastre.

 

Diana si Catalin
Diana si Catalin

Si am vrea inca o data sa va multumim pentru o experienta EXTRAORDINARA! A fost o zi perfecta si cea mai frumoasa zi de nastere pentru Catalin! Sunteti o echipa extraordinara si ne-am simtit incredibil in compania dvs!

Asteptam cu drag urmatoarea iesire :)

O saptamana frumoasa,
Diana si Catalin

 

Anca Pasca -Manager  Carrefour
Anca Pasca
Manager Carrefour

Off road de burlacite!

O idee transformata intr-o zi de neuitat in zona Bran Rasnov. Multumim mult Dan, Mihai, Alex si Soni pentru aventura, distractie, noroi si experienta. Traseul a fost foarte bine ales, am vazut peisaje superbe, ne-am distrat prin gropile de noroi (noi cel putin ) iar voi sunteti niste profesionisti desavarsiti. Garantat vom mai apela la serviciile oferite de voi.

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.