Parapanta Poiana Brasov

NEWSLETTER
Alege locatia:
Parapanta Poiana Brasov

Inaltimea  de 1.799 m , conditiile meteo si de vant optime, privelisti fantastice vazute de la o inaltime de 600-800 m fac din zona Poiana Brasov - Masivul Postavaru, unul dintre cele mai frumoase  locuri de zbor cu parapanta din tara. Zborul cu un pilot instructor autorizat si experimentat, in conditii de siguranta maxima, iti ofera o experienta memorabila de 15-20 minute de zbor.

Zborul in tandem cu parapanta este o alternativa sigura si placuta pentru ca toti cei ce doresc sa experimenteze emotiile si senzatiile zborului liber fara a parcurge un proces lung de invatare si antrenamente. Spre deosebire de zborul singur, zborul in tandem nu necesita decat o scurta informare de aproximativ 10 minute inainte ca tu sa te afli pentru prima oara in aer.

Ce trebuie sa faci pentru a zbura?….
Trebuie doar sa te inscrii la un zbor in tandem prin intermediul formularului site-lui. Pilotul iti va da cateva indicatii legate  de ceea ce  trebuie sa faci si te va echipa pentru zbor. Dupa ce te-ai echipat si ai toate informatiile necesare primului zbor, nu ai altceva de facut decat sa incepi sa alergi la comanda pilotului tau iar dupa cativa pasi te vei afla printre nori intr-un loc pe care intotdeauna l-ai putut  privi doar din departare.

In seleta parapantei stai la fel de comod ca si in fotoliu acasa si deoarece nu trebuie sa faci nimic te poti relaxa si bucura de priveliste. Daca vrei poti sa faci fotografii sau poti vorbi cu o statie de emisie-receptie cu prietenii care te asteapta la sol pentru a le impartasi senzatiile care le traiesti.

Pentru ca emotiile prin care ai trecut sa le impartasesti si prietenilor tai iti putem oferi pe CD filmul zborului tau. 

Te asteptam sa traim alaturi de tine senzatii si emotii unice specifice primului tau zbor!

calendar
Impresii

 

Alex
Alex

Cea mai tare experienta din viata mea! Am simtit ca zbor pentru prima oara! Si eram singur la comenzi! Ce daca m-am ridicat 10-15 metri, pentru mine a fost ca si cum as fi atins norii! Va recomand cu caldura sa incercati! Nu o sa regretati nici o secunda!

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.