Parapanta Lempes

NEWSLETTER
Alege locatia:
Parapanta Lempes

Curs de baza
Scopul acestui curs este acapararea de tehnici de baza in domeniul zborului precum si primele zboruri de pe diferite suprafete inalte. Se vor efectua 30 de gonflari in teren plat precum si zboruri la inaltimi intre 40- 100 m.
Zboruri la simpla vor fi efectuate cu contact radio cu instructorul. Deasemenea un zbor in biplas cu instructor din Bunloc (1200 m) sau Postavaru (1800 m).
Vor fi asimilate tehnici de invatare in conditii de siguranta a instrumentarului de zbor, meteorologia de baza, aerodinamica, dreptul zborului, situatii periculoase, tehnica curbelor, tehnica aterizarii , tehnici de manevrare, , analiza video, cunoasterea echipamentului de zbor : casca, statie radio, parasuta de rezerva, seleta.

Durata cursului: 10 zile in cursul saptamanii sau 5 weekend -uri (5x2= 10 zile)

Zbor la inaltime
Dupa absolvirea cursului de baza si efectuarea a cel putin 10 zboruri de inaltime la simpla ( 100 m) cat si a cursurilor teoretice se va trece la zborul la simpla la inaltime.

Aceasta treapta indreptateste elevul sa zboare la simpla timp de 6 luni, in acelasi tip de teren, cu aprobarea instructorului. Elevul este observat atat la start cat si la aterizare si dispune de legatura radio cu instructorul.
Cel putin 70 zboruri peste 300 m diferenta de nivel din care cel putin 15 peste 500 m. Planurile de zbor vor tine seama de vreme, teren si periculozitate.

Cursul va contine zboruri active, aterizari, decolare prin gonflare, exercitii mentale pentru prevenirea accidentelor, zbor in termica si dinamica. Deasemea manuirea sistemului de acceleratie- speed.
Invatarea tehnicilor de coborare: urechi, B-uri, spirala stransa.

Zbor pe diferite modele de parapante, cursuri de teorie circa 20 ore: dreptul zborului, meteorologie, aparate si tehnica zborului, comportarea in diferite situati.

Pregatirea pentru examenul teoretic si practic pentru obtinerea brevetului de zbor limitat. Sunt incluse cursurile practice si teoretice ca si materialul teoretic.

Te asteptam sa te inscrii la Scoala Eco's Paragliding prin formularul din site si vom trai alaturi de tine senzatii si emotii unice specifice primului tau zbor singur!

calendar
Impresii

 

Alex
Alex

Cea mai tare experienta din viata mea! Am simtit ca zbor pentru prima oara! Si eram singur la comenzi! Ce daca m-am ridicat 10-15 metri, pentru mine a fost ca si cum as fi atins norii! Va recomand cu caldura sa incercati! Nu o sa regretati nici o secunda!

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.