Snowkite Sinaia

NEWSLETTER
Alege locatia:
Snowkite Sinaia

Este sportul care foloseste forta de tractiune dezvoltata de un zmeu, pentru a te deplasa cu schiurile sau cu placa. Se poate practica pe orice teren lipsit de obstacole.

Poti urca si cobori pante sau poti schia pe terenuri plane. Posibilitatea de a explora zone noi, neumblate de nimeni si de a schia pe zapada nebatuta de alti schiori, confera snowkiting-ului un farmec aparte. Deasemeni, o mare placere simti cand folosesti kite-ul pe post de ski pass gratuit.

Urci panta cu ajutorul kite-ului iar odata ajuns in varf, il strangi, il bagi in rucsac si cobori pe schiuri sau pe placa. Nu dai bani la teleski, nu stai la coada, poti sa urci panta si dupa ora 16 cand nu mai functioneaza telecabina, ... asta da viata.

Cursuri
In cadrul clubului desfasuram mai multe tipuri de cursuri impartite pe programe:
- Discovery base;
- Discovery;
- Advanced;
- Clinics.

Obiective
 -Formarea deprinderilor de manevrare a zmeului in fereastra de vant;
 -Luarea deciziei de a renunta sau a continua practicarea acestui sport.
 -Asimilarea cunostintelor teoretice si formarea deprinderilor practice necesare elevului pentru a practica singur si in deplina siguranta acest sport.
 -Formarea deprinderilor practice de navigare up wind si down wind;
 -Deprinderea tehnicii de executare a salturilor;
 -Invatarea unor trick-uri.

Cursurile se desfasoara de regula in weekend, dar la cerere se pot desfasura si in cursul saptamanii. Locul de desfasurare este fie pe campurile din imprejurimile Brasovului fie la Sinaia Cota 2000, functie de conditiile meteo.

Pe durata desfasurarii cursurilor, echipamentul necesar este asigurat de KITEMANIA, mai putin schiurile, placa si incaltamintea necesara.

ATENTIE! Cursul de snowkiting te invata sa manevrezi zmeul. Nu te invata sa schiezi. 

Vezi ce poti face un un zmeu pe zapada: http://www.teamadventure.ro/media/ 

calendar
Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.