Kite Gockeada

NEWSLETTER
Alege locatia:
Kite Gockeada

Kiting-ul este un sport care se practica de putin timp in Romania. In timp el cucereste tot mai multi adepti iar intr-un viitor foarte apropiat acest sport va avea o larga raspandire si la noi in tara. Vrei sa fii unul dintre ei?

Acest sport ofera satisfactii imense insa poate fi si extrem de periculos daca este practicat fara o pregatire minima teoretica si practica. Sfatul meu este sa apelati la serviciile unei scoli de kiting. Este mai ieftin sa platesti un curs de initiere in kiting decat un doctor.

Nu mai lipsea decat spotul de kite usor accesibil cu masina. L-am gasit in Turcia la o distanta de 670 km de Bucuresti. Gokceada -IMBROS-  Insula Vantului are un nume predestinat pentru practicarea kiteboarding-lui.

Avand toate atuurile in mana nu mai ramane decat sa spuneti Da kite-lui si Nu monotoniei!

Pentru a vedea ce poti face cu un kite acceseaza zona media din site la categoria kiteboarding  http://www.teamadventure.ro/media/

Detalii acces Gokceada:
Se poate merge cu masina personala pana la Eceabat (Canakkale). Mai exact trecerea pe insula se face cu feribotul din KabaTepe. Pret / masina = 10€

Programul zilnic al feribotului este urmatorul:
Kabatepe -Gokceada 8:30; 11:30; 14:30; 17:30; 20:30
Gokceada -Kabatepe 7:00; 10:00; 13:00; 16:00; 19:00

Pentru kite exista in partea de SE a insulei o prelungire cu un golf imens unde predominant vantul bate - on shore pefect pentru kitesurf iar pe partea de off shore este animat de widsurferi. Pe harta apare o localitate mica -Aydincik.

Variante cazare in Gokceada:
Cazare la ADA Hotel www.ada-otel.com . Conditii foarte bune , este dat in folosinta doar de anul trecut, aer conditionat in camera, mic dejun inclus.
Cazare la Gokce Otel. Este amplasat foarte aproape de Ada Hotel, conditii normale, mic dejun inclus.

Foloseste formularul din site si inscrie-te la scoala de kite!

calendar
Impresii

 

Dan
Dan

Kite-ul mi-a deschis alte perspective asupra senzatiei de libertate! Nu exista ceva mai spectaculos! Sa simti ca planezi pe apa iti da un sentiment de libertate maxima! Si pana la urma pentru ce traim? Pentru senzatii pe care este pacat sa le lasi sa treaca pe langa tine!

 

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.