Alpinism, escalada in Cheile Rasnoavei

NEWSLETTER
Alege locatia:
Escalada Cheile Rasnoavei

 Cheile Rasnoavei este locatia de antrenament preferata atat a vanatorilor de munte cat si a alpinistilor incepatori, datorita accesului rapid in zona, multitudinii  si varietatii traseelor alpine cat si a retragerilor relativ usoare.

Traseele din zona  au grade de dificultate cuprinse intre 2A si 6A, strabat un perete sudic, calcaros si cu inclinatii variabile: 70- 120 de grade.

Daca vreti sa incercati pentru cateva  ore senzatiile pe care le incearca un alpinist in perete va putem furniza echipamentul si instructorii necesari pentru a va distra intr-un mod cat se poate de activ si spectaculos. Proba presupune catararea pe perete de stanca sau pe copaci cu prize artificiale, asigurarea facandu-se permanent de colegii de echipa/alpinisti.

 

 

calendar
Impresii

 

Puia Ioan
Puia Ioan

Senzatia pe care ti-o ofera muntele este extraordinara, nu iti poti imagina pana nu incerci; de jos pare interesant, dar in momentul in care incepi sa te cateri, creierul iti spune fara sa il poti controla, ca faci ceva periculos (desi nu e, adica esti asigurat ),"inima pompeaza, muschii se incordeaza"..., iar Dan si Cipri, pe langa faptul ca se pricep la ceea ce fac, stiu sa si glumeasca, sunt foarte OK; e greu sa pleci de acolo fara sa te gandesti serios ca vei reveni; bravo

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.