Winter Air Sports-Sinaia 16-21 februarie 2010

NEWSLETTER
Winter Air Sports

In perioada 16-21 februarie 2010 asociatia sportiva SEMNAL ECO-S organnizeaza la Sinaia, Cota 2000, Festivalul  WINTER AIR-SPORTS 2010, editia a III. Putem spune ca este deja o traditie ca in fiecare an, in luna februarie, la Sinaia sa aiba loc festivalul de sporturi extreme aeriene. Evenimentul se desfasoara ca in fiecare an cu sprijinul Primariei orasului Sinaia.

Programul festivalului include concursuri si demonstratii extreme de zbor cu parapanta, de snowkite si speedfly. Succesul va fi asigurat de invitatii speciali, sportivi de renume mondial, care vor impresiona publicul cu evolutiile lor deosebite.

Winter Air Sports ne da posibilitatea de a aduna kiteri, media, branduri pe platoul Bucegi la 2000m pentru o competitie frumoasa, un spectacol in care se pastreaza spiritul de prietenie al acestui sport.

O oportunitate mare  într-adevar este de a descoperi snowkiting sub supravegherea unor  instructori Discovery curs.

Descriere snowkite:
Snowkiting-ul este un sport în plin progres care reuneste spiritul kitesurf, wakeboard, schi si snowboard. Este sportul care foloseste forta de tractiune dezvoltata de un zmeu, pentru a te deplasa cu schiuri sau snowboardul pe zapada. Snowkite-ul  a devenit mai sigur datorita inovatiilor in proiectarea kite-urilor , sistemelor de siguranta si instructiunilor. Multe stiluri de deplasare au evoluat astfel incat sa se potriveasca diferitelor conditii si stiluri: wake style, wave riding, freestyle, jumping si cruising.
In prezent, numarul de adepti si scoli este in continua crestere, la fel si interesul partenerilor media.

Pe o suprafata de zapada (cu schi sau snowboard), puterea de zmeului permite kiterului  sa alunece la viteze mari si în special sa faca salturi si trickuri astfel aducand o dimensiune suplimentara de navigare.

Snowkitingul respecta mediul în care evolueaza!

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.