Aventura weekend Buzau

NEWSLETTER
Weekend Buzau

Romania dincolo de DN

Ne deplasam cu masina prin tara si trecem mult prea usor la cativa kilometri distanta departe de drumul national de locuri total diferite unde povestea se schimba dramatic si unde poti trai senzatia unei Romanii simple, ospitaliere, crestineasca, lipsita de mojiciile orasului, plina de istorie si traditie pura.

Va invitam sa trecem de aceasta bariera si sa exploram impreuna lucrurile simple incercand sa inbinam activitatile outdoor cu descoperiri ale traditiei. Acest lucru presupune un weekend petrecut in Muntii Buzaului, zona inca neexplorata si putin batuta de turismul de masa.

Exista multe atractii ale zonei, cum ar fi sporturi de apa gen rafting, kayaking, canyoning, locuri superbe de explorat gen lacuri de altitudine (Lacul Vulturilor, Lacul Hansaru, Lacul de acumulare de la Siriu), vestigii rupestre datate de pe la 1500, locuri care pot fi batute cu piciorul sau folosite masini 4x4.

Mai jos cateva repere de program de weekend care poate fi adaptat in functie de cerinte:

Sambata

08.00-18.00

Raid 4x4 imprejurul Penteleului, prin peisaje superbe, pe drumuri nu tocmai prietenoase si cu adrenalina suplimentara pe parcurs:

- canyoning – exploram la pas un canion spectaculos, echipati contra apei reci. Ne aventuram pe doi km de rau unde viata salbatica abunda (vidre, caprioare, lup si urs), admirand cascade si urme de vietuitoare departe de civilizatie

- urcam pe cel mai inalt varf al zonei, Penteleu, la 1772 m. Panorama superba.

- orientare in salbaticie – orientarea o veti face chiar voi, cu harti, busole si GPS-uri, din masini si la pas.

Masa de pranz o luam la Comandau, o insula de liniste la 1000 m altitudine, un proiect de statiune turistica de la 1870, astazi ramas doar o comunitate de poveste izolata de civilizatie.

Duminica

09.00 Rafting pe unul dintre traseele noastre traditionale - Daredevil, Rollercoaster ori poate chiar un Marathon!

13.00 Masa de pranz si plecare spre casa

Exista variante alternative de cazare, in functie de dimensiunea grupului si activitatile alese. Luati in calcul si cazarea la cort.

Pentru mai multe variante de program accesati aici.

Pentru a face o rezervare va rugam sa folositi formularul de contact.

 

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.