On The Rocks 2010

NEWSLETTER
On The Rocks 2010

Dupa o pauza de mai bine de sase ani, Brasovul gazduieşte din nou un eveniment gravitational de anvergura. Va invitam in weekend-ul 10-12 Septembrie la Bunloc, pentru a da piept cu o gramada de surprize placute, dar in primul rand cu un traseu fresh, realizat de la zero, si cu un concurs pe care il asteptam cu totii de multa vreme!

Imprejurimile Brasovului au jucat dintotdeauna un rol esential in progresia mountainbiking-ului din Romania: primul concurs de coborare a avut loc în Postavarul în 1996, Bunlocul a gazduit timp de doi ani Campionatele Nationale, iar Poiana Braşov a fost pe o perioada de alti 4 ani tabara de baza pentru notoriul Surmont Mountainbike Festival si pentru Balcaniada de Mountainbike din 2004. Misiunea noastra este a promova mountainbiking-ul pe plan local si national, de nu uita de unde am plecat si de a cladi pe acest fundament istoric, respectandu-i pe cei ce au fost inainte, dar si pe cei ce vor veni dupa.

Astfel, planul nostru este de a da Brasovului locurile de dat pe care le merita, dezvoltandu-le gradual. Bunlocul s-a dovedit a fi amplasamentul ideal pentru a ne pune în practica ideile, dupa ce ani de zile ne-am luptat cu morile de vant pentru alte locatii, mai de notorietate. Le multumim pe aceasta cale factorilor de decizie care au dovedit deschidere si respect pentru sportul nostru!

Atractia principala a evenimentului este parcursul competitional la care se lucreaza in timp ce scriem aceste randuri. Traseul isi doreste a fi cu o treapta peste ce am cunoscut pana acum pe plan local, iar creatorul sau nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare: Kinda Geza este ultimul Campion National de downhill şi unul dintre cei mai titrati mountainbikeri şi snowboarderi din tara.

El va fi sustinut in eforturile sale de multiplul Campion National Adrian Stoica, care va veni special la Brasov pentru a contribui la buna desfasurare Playbike "On The Rocks". Imagini ce vor vorbi singure despre evolutia traseului se vor alatura în curand comunicatelor noastre despre eveniment.

Programul PlayBike "On The Rocks" este urmatorul:

Joi, 9 Septembrie – Antrenamente libere
Vineri, 10 Septembrie – Inscrieri si antrenamente obligatorii
Sambata, 11 Septembrie – Calificari, finala, dirtjumping-session, premiere si afterparty
Duminica, 12 Septembrie – Zi de dat la liber pentru sesiuni foto şi de filmare

Concursul nostru asteapta participarea celor mai multi entuziaşti din Romania dar şi a unor musafiri de calibru din afara tarii. Participantii vor fi impartiti, in functie de varsta si de echipament, în 4 categorii distincte: Elite, Juniori, Masters şi Hardtail.

PlayBike "On The Rocks" se desfasoara pe muntele Bunloc, din imediata vecinătate a Brasovului, avand baza la statia de jos a telescaunului. Taxa de participare este 80 RON, la înscrierile efectuate prin internet, şi de 100 RON, pentru cele de la fata locului, şi cuprinde acces nelimitat pe telescaun pentru zilele de vineri si de sambata.

Echipa PlayBike – On The Rocks are în vedere numeroase surprize pentru participanti şi pentru public, iar ele vor fi facute cunoscute pe masura ce evenimentul se apropie. Informatii referitoare la formularele de inscriere, la cazare si la alte aspecte logistice urmeaza a fi facute şi ele publice în curand. Tineti aproape!

Organizatorii evenimentului Playbike "On The Rocks" sunt persoane cu o experienta de peste zece ani in alte desfasurari de profil din Romania si nu numai: Campioni Nationali din diversele discipline ale mountainbiking-ului (cross country, downhill, four cross, dirtjumping, trial), sportivi de performanta cu rezultate nationale si internationale, fosti membri ai Lotului Naţional de Mountainbike, fosti organizatori ai celor mai importante evenimente de mountainbike şi de festivaluri de sport alternativ/extrem din Romania. Headshaper-ul traseului, Kinda Geza, este cel mai bine clasat roman la un Campionat Mondial de Mountainbike (locul 24 la four-cross, Lugano/Elvetia – 2003), dar si ultimul Campion Naţional la Downhill şi artizanul catorva dintre cele mai cunoscute trasee de downhill din Romania (Poiana Brasov, Sinaia, Miercurea Ciuc).

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment, urmariti constant www.playbike.ro, www.dirtbike.ro şi contul nostru de facebook!

www.playbike.ro/on_the_rocks
www.dirtbike.ro/on_the_rocks
www.facebook.com/playbike.ontherocks

Maximilian Munteanu,
PR & media PlayBike – On The Rocks

Contact: maxi@playbike.ro
              ontherocks@playbike.ro

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.