Scoala offroad Brasov Romania

NEWSLETTER
Miniscoala offroad

Daca ai pasiunea pentru offroad in sange, hai cu noi pentru a te distra conducand o masina 4x4 de offroad in Brasov sau oriunde in Romania alaturi de o echipa tehnica de exceptie, soferi participanti la Campionatul National Offroad, inclusiv vicecampionul national de offroad al Romaniei, Zoltan Kiss. 

Poti opta pentru un raid offroad si vei fi condus de soferii nostri pe drumuri si pante aparent inabordabile. Vom scoate totul din motoarele dezlantuite pentru a atinge obiectivul final, unde ne vom opri pentru o vreme sa ne bucuram de peisajele impresionante!

A doua varianta este sa optezi pentru o miniscoala de offroad! Vei trece rapid printr-un minicurs teoretic care cuprinde prezentarea diferitelor modele de masini 4x4, a modificarilor facute pe masini, detalii tehnice despre curse 4x4, demonstratii.

Informatiile tehnice iti vor fi de folos, dar cel mai important este ca le vei pune in practica cu tine la volan!

Vei vedea cat de important este sa lucrezi in echipa si cat de important este fiecare individ, pentru ca in sportul acesta adevarata valoare o dau oamenii, si caracterul lor de nezdruncinat!

Cursul poate dura de la 1/2 zi pana la 3 zile. Poti veni cu prietenii tai, daca doresti sa impartasesti experientele cu cei apropiati! Te asteptam sa-ti dam detalii.

Pentru a-ti face o idee, acceseaza link-ul cu filmul de prezentare miniscoala de offroad.

 

 

 

 

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.