Cursuri de kite in Gokceada

NEWSLETTER
Cursuri de kite in Gokceada

Kiteboarding-ul  ofera satisfactii imense insa poate fi si extrem de periculos daca este practicat fara o pregatire minima teoretica si practica. Sfatul meu este sa apelati la serviciile unei scoli de kiting. Este mai ieftin sa platesti un curs de initiere in kiting decat un doctor.

Nu mai lipsea decat spotul de kite usor accesibil cu masina. L-am gasit in Turcia la o distanta de 670 km de Bucuresti. Gokceada -IMBROS-  Insula Vantului are un nume predestinat pentru practicarea kitesurfingului.

Gokceada, insula vânturilor, este cea mai propice locație pentru kitesurfing aflată în apropierea României. Vântul de nord, Meltemi, bate cu putere peste malurile insulei în cele mai multe zile de vară. Pentru kite există în partea de SE a insulei o prelungire cu un golf imens unde predominant vântul bate - on shore pefect pentru kitesurf iar pe partea de off shore este animat de widsurferi. Pe hartă apare o localitate mică - Aydincik. Aici este locul ideal în care poţi încerca senzaţiile deosebite pe care ţi le oferă acest sport spectaculos şi unde vei avea parte de experienţe unice.

Pe toată perioada verii vom susţine cursuri de inițiere în tehnica mînuirii unui kite, la cel mai ridicat nivel de siguranță și profesionalism, cu echipamente de ultimă generație. Cursurile se vor desfășura în sesiuni de câte 6 zile.

Un sejur de o săptămană (6 zile), în care sunt incluse cursul şi asistenţă pe durata celor 6 zile de pregătire, costă 500 de euro.

Suntem instructori profesionişti cu mai mult de 7 ani experiență practică în kiteboarding couching și de peste 11 ani rideri BEST.

Pe parcursul pregătirii alături de noi vei deprinde toate tehnicile esenţiale de manevrare corectă și în siguranță a zmeului, iar în scurt timp vei reuși să controlezi singur un kite și să te folosești de forța vîntului.

Vom aduce toate echipamentele necesare pentru școală: zmee, hamuri, placi.

Cursul este structurat astfel:

În prima zi vom avea două ore teorie în care vei afla despre diferitele aspecte ale acestui sport, urmată apoi de învățarea elementelor de bază în controlul zmeului.

În următoarele zile, cîte două ore de exerciţii în prima parte a zilei cu diferite zmee: ridicare, coborâre, parcare, kite loops, body dragging down wind, crosswind, upwind.

După prânz vom susține câte două ore de exerciţii în apă cu supraveghere de pe mal, apoi repetarea lor. Odată cu deprinderea mînuirii zmeului şi parcurgerea etapelor de progresie, vom începe să folosim placa.

Scopul cursului este sa devii independent rider. În curs vei descoperi ce fel de echipament îţi trebuie raportat de nivelul tău în kiting şi în funcție de condiţiile de vânt, apă și climă.

Cursul se predă în engleza și în română.

Vârsta minimă rider: 7 ani.

După încheierea cursului asigurăm asistență tehnică full time, all life.

Deasemenea, deținem permanent în stoc și oferim toată gama de echipamente și accesorii pentru kiteboarding.

Te așteptăm să descoperi împreună cu noi această lume captivantă care este kitesurfingul, într-o săptămană cu multă andrenalină şi aventuri nebănuite.

Avand toate atuurile in mana nu mai ramane decat sa spuneti Da kite-lui si Nu monotoniei!

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.