Concurs caiac pe Buzau 9-10.04.16

NEWSLETTER
Concurs caiac pe Buzau 9-10.04.16

Buzau X Race

 Data: 9-10 Aprilie 2016

 Locatie: Orasul Nehoiu din judetul Buzau va fi gazda primei editii a concursului Buzau X Race 2016.
 Startul competitiei va fi de la hidrocentrala sau de la confluenta raului Basca cu raul Buzau, dar in functie de debitul apei la acea perioada va vom anunta pe 8 aprilie 2016 exact locul de start . Finish-ul va fi in dreptul podului din Halta Setu (dupa masina de spalat), traseul avand in jur de 12 kilometri.

 Inscrieri/Cazare: Buzau X Race este o competitie organizata pentru / intre prieteni si pentru a fi toti apropiati s-a rezervat pensiunea Izvorul Bucuriei, www.izvorulbucuriei.ro.
 Pretul pentru cazare este de 50 de lei de persoana cu mic dejun inclus si cand va inscrieti trebuie sa ne spuneti si cate locuri de cazare doriti.

 Taxa de participare la concurs este de 70 de lei si se va achita in dimineata concursului.

 Pentru inscrierea si cazare la Buzau X Race trebuie sa ne trimiteti un mesaj privat pe facebook sau telefonic la 0723297471.


 Program: Sambata 9Aprilie 2016 incepand cu ora 9 vor avea loc verificarile administrative si sedinta tehnica care este OBLIGATORIE la locul de start. Concursul Buzau X Race 2016 va incepe la ora 10.
 Duminica 10 Aprilie 2016 : cine doreste coborare pe raul Basca.

 Conditii de participare: Toti concurentii trebuie sa aiba caiac de white-water de maxim 2.75 metri si sa poarte casca si vestea de salvare pe toata durata concursului.

 Evenimentul Buzau X Race este o competitie sportiva privata avand ca proba de concurs coborarea contra-cronometru pe Raul Buzau pe un traseu semnalizat corespunzator de catre organizatori.

 Pentru a participa la evenimentul Buzau X Race participanții trebuie:

• Să-și asume responsabilitatea pentru participarea la cursă. Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru orice accident sau pagubă pe care participantul le va întâmpina în timpul competiției. Participantul va semna in dimineata concursului o Declarație pe propria răspundere că stiu sa inoate si ca sunt apți medical pentru a participa la competiție.

• La concursul Buzau X Race va puteti inscrie doar cu caiace de white-water cu o lungime maxima de 2.75 metri si pot participa persoanele care au implinit varsta de 16 ani si sunt apte de efort sustinut din punct de vedere medical. Minorii vor putea participa numai daca fac dovada scrisa a acordului tutorelui.

• Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea persoanelor care au avut un comportament nesportiv sau prin actiunile lor aduc prejudicii de imagine evenimentului Buzau X Race .

• Cronometrarea se va face la secunda, de catre arbitrii aflati in punctele de control. Va fi declarat castigator al probei cel care va ajunge in cel mai scurt timp la punctul de Sosire dupa parcurgerea integrala a traseului. Pentru fiecare punct de control ratat concurentul este penalizat cu 2 minute.

• Concurentul are obligaţia de a purta casca si vesta de salvare iar numarele de concurs de pe caiac si casca sa fie intr-un mod vizibil, pe toată durata concursului.

• Pentru validarea participarii concurentul trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa semneze declaraţia pe propria răspundere . Efectuarea validării îi dă dreptul concurentului sa primeasca numerele de concurs care trebuie lipite cat mai vizibil pe casca si caiac.


 Recomandari: Echipamentul recomandat de către organizatori cuprinde, dar nu se limitează la: caiac de white-water (cu o lungime maxima de 2.75 metri), casca, vesta de salvare, costum uscat, padela, fusta, bidon de apa.


 Descalificare / Retragerea din cursă: Organizatorii îşi rezervă dreptul de a descalifica sau de a retrage din cursă orice concurent dacă nu respectă acest regulament sau într-una din următoarele situaţii:

• comportament nesportiv faţă de alţi concurenţi sau lipsa de respect faţă de oficiali, organizatori, voluntari, public susţinător, localnici

• împingerea/tragera unui concurent aduce dupa sine descalificarea participanților implicați

• în cazuri excepţionale.


 ATENTIE!
• Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de accident sau prejudiciu apărut ca urmare a participării la evenimentul Buzau X Race şi îşi rezervă dreptul de a modifica sau ajusta traseul de concurs în funcţie de condiţiile meteo sau chiar de a opri cursa în cazuri excepţionale. Orice modificare a traseului va fi semnalizată corespunzător (ca de altfel întregul traseu) şi comunicată concurenţilor.

• Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv trebuie să informeze organizatorii cât mai repede cu putinţă.
• Dacă v-ati inscris si ulterior vreti sa renuntati de a mai participa la Buzau X race , va rugam sa ne anuntati cat mai repede pe facebook sau telefonic.

 Va asteptam!

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.