cel mai inalt brad de craciun din lume

NEWSLETTER
Cel mai inalt brad

Protest la inaltime
Cel mai inalt brad de Craciun din lume a fost ridicat la Rasnov. Mihai Mandreanu (zis Popa), un alpinist ecologist, şi echipa lui de voluntari au „impletit” la beteala din peturi de plastic timp de 10 zile, pentru ca acum bradul sa se ridice la 92 de metri inaltime, in Canionul Cheile Rasnoavei. Cei câţiva ecologisti entuziasti au reusit sa puna cap la cap mii de peturi de plastic aruncate de turisti in natura, sub forma unui pom de Craciun. Protestul lor impotriva celor care lasa gunoaie în natura nu a ramas fara ecou: mai multe organizatii non-guvernamentale si societati comerciale s-au alaturat cauzei lor, donand bani si produse ce vor ajunge la copiii sarmani din Rasnov.

Peturile au fost insirate pe sarme ca margelele pe ata, apoi au fost atarnate de instalatia de sarituri cu coarda din Cheile Rasnoavei. Varful pomului se afla la o înaltime de 92 de metri, cu 8 metri mai mult decat recordul detinut de brazilieni în 2008, cu un pom plutitor de 85 de metri. „Bradul are acum 92 de metri si are cam cateva mii de peturi. Nu stiu exact cate, că nu le-am numarat, dar sunt multe”, a mai spus Mandreanu.

Scop caritabil şi ecologic
Dupa ce pomul ecologic va fi finalizat, el va fi scos la licitaţie, iar banii vor fi utilizati pentru ajutorarea copiilor sarmani din Rasnov. Bradul va fi aprins inainte de Craciun.
Alpinistul nu se afla la prima incercare de a-i ajuta pe nevoiasi, ci, în urma cu doi ani, a organizat pentru ei un spectacol si le-a daruit bani si cadouri.
Pe langa protestul ecologic, cel mai mare brad de Craciun din lume le va aduce bucurie şi copiilor care nu se pot bucura de sarbatori.

Daca si tu te simti lezat de gunoaiele care ne inconjoara si vrei sa participi la acest protest ajutand copiii saraci cu bani sau jucarii, te rog contacteaza-ne si fii alaturi de noi! Hai sa facem fericiti de sarbatori cativa copii sarmani!

Sarbatori Fericite! 

 

 

 

Dan - 0744 32 93 36
Copywright © Antique Design 2004 - 2019 | Toate drepturile rezervate.