Rafting pe Buzau, Rafting Romania pe Buzau

NEWSLETTER
Alege sportul:
RAUL BUZAU

RAUL BUZAU

Putina lume stie ca raul Buzau poate oferi senzatii in rafting pe aproape toata perioada anului! Motivul este foarte simplu: zona de rafting se practica dupa barajul Siriu, de unde se uzineaza apa la una sau doua turbine zilnic.
Locatia este potrivita pentru incepatori care doresc sa experimenteze senzatia raftingului si sa se pregateasca pentru rauri cu grad de dificultate mai ridicat. Raul Buzau ofera obstacole de nivel 1-3, sectoare rapide prin ingustarea albiei urmate de zone de recuperare largi.

Avantaje rafting raul Buzau:
1. In lunile de vara cand chiar si Jiul are un debit foarte mic si este impracticabil, raul Buzau devine o alternativa interesanta!
2. Aflat la distanta de 170 km de Bucuresti pe un drum pitoresc si accesibil si evitand aglomeratia de pe DN1, raul Buzau este la indemana oricui.
3. Traseul este sigur, zonele involburate alternand cu zone linistite pentru recuperare. Pe parcurs intalnim si zone de cascade care sunt bomboana de pe tort!
4. Organizam ture saptamanal cu transportul asigurat din Brasov cu masini de teren! Pentru cei care au timp la dispozitie putem organiza in aceeasi zi un traseu de raid offroad!

Va asteptam sa traiti alaturi de noi senzatia unui sport de exceptie pe care il putem combina cu kayaking, raid offroad, MTB, canyoning!


Daca doriti sa selectati mai multe sporturi tineti apasata tasta Ctrl si apoi dati click pe sporturile dorite
calendar
Copywright © Antique Design 2004 - 2021 | Toate drepturile rezervate.