Rafting și kayaking pe râul Buzău

Încearcă senzații tari la rafting pe râul Buzău la doar 150 km de București insotiți de ghizii teamadventure.ro acreditați internațional!

Încearcă senzații tari la rafting pe râul Buzău la doar 150 km de București insotiți de ghizii teamadventure.ro acreditați internațional!

Coborârea pe râul Buzău se face în bărci de rafting de maxim 10 persoane/barcă.

Ghizii noștri acreditați de către Federația Internațională de Rafting îți vor oferi siguranță dar și distracția pentru care ai venit!

Raftingul pe Buzău se poate face și cu familii cu copii în condiții de siguranță! Copiii au reducere de preț dacă au maxim 14 ani!

Echipamentele oferite sunt cele mai sigure de pe piața. Iți punem la dispoziție echipamente complete: costume și papuci de neopren, veste de salvare, căști, padele, toate de calitate germană!

La baza noastra de rafting alflata pe malul Lacului Siriu, in cadrul pensiunii www.izvorulbucuriei.ro, iti oferim acces la toalete, vestiare, dusuri cu apa calda.

Zâmbetele dar și strigătele de bucurie vor fi înregistrate de pe bărci cu camere GoPro de ultimă generație! Filmele îți stau la dispoziție după terminarea turei!

Avem capacitate de peste 40 persoane/tură, activăm în orice zi a săptămânii. Nu îți dăm niciun motiv să renunți! Decizia îți aparține! Te-ai hotarat? Noi te așteptăm!

Tarife începând de la 45 €/pers. Preturi fara TVA.

Rezervă acum

Trimite-ne opțiunile tale

Lasă-ne și tu un review

ÎNCEARCĂ ȘI ALTE AVENTURI

Alege ce ți se potrivește sau încearcă ceva nou.
Profită de experiența noastră.