Rafting

Cel mai spectaculos sport de trei sezoane, raftingul, te așteaptă să-l testezi alături de ghizii teamadventure.ro! Ai parte de valuri, topogane, mașini de spălat, toate la pachet cu adrenalina la maxim!  

Asigurăm echipament complet, costume șii papuci de neopren, veste de salvare, căști, padele, bărci profesionale de maxim 10 persoane și ghizi acreditați internațional! Transferul cu mașini de teren 4x4 este inclus în preț!

Nivelul de dificultate al râului este 2-3 pe o scală de la 1 la 5 și permite accesul copiilor peste 8 ani cu acordul părinților dar și al celor care nu sunt inotatori.

Opțional tura poate fi filmată cu camere Go Pro din barcă , deci nu uita să zâmbești, că se filmează!Tarife începând cu 45 €/persoană!

Rezervă acum

Trimite-ne opțiunile tale

Mulțimim pentru interes! Mesajul tău a fost trimis cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
Oops! A apărut o eroare. Te rugăm să încerci mai târziu!

Impresii

Francesco

Hello, today we returned from vacation in your wonderful nation, and curious like a child, I put the computer to download the files of our river adventure. I do not know what to say ... it was really nice, we enjoyed it very much and so I want to thank once again ... especially that nice crazy our instructor. Thanks ... Francesco, Davide, Antonella, Claudia ed Elisa

Bianca

Experiența a fost foarte frumoasă, Dan foarte profesionist. Ne-am simțit în siguranță și am primit porția de adrenalină la care ne așteptam. Am rămas cu niște amintiri frumoase și cu niște filmulețe (de super calitate) foarte draguțe și amuzante care ne vor aminti ce frumos a fost la rafting. Cu siguranță o să mai apelam la Dan și pe viitor, atât pentru rafting cât și pentru alte activități.

Lasă-ne și tu un review

Mulțimim pentru interes! Mesajul tău a fost trimis cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
Oops! A apărut o eroare. Te rugăm să încerci mai târziu!

ÎNCEARCĂ ȘI ALTE AVENTURI

Alege ce ți se potrivește sau încearcă ceva nou.
Profită de experiența noastră.