Kiteboarding

Ce poate fi mai tare decât sa te deplasezi pe apă având o placă în picioare, un zmeu în mâini folosind doar forța vântului?

Pentru a face acest lucru te sfătuim să te lași pe mâna unui instructor profesionist care să-ți înțeleagă și să te ajute să-ți depășești limitele învățând acest sport într-un mod controlat și să te însoțească permanent în tot procesul de învățare.

Oferim cursuri de kiteboarding cu poate cei mai buni instructori cu o experiență  de peste zece ani în kiteboarding și printre primii instructori atestați IKO (International Kiteboarding Organization) din România.

Elevii noștri trebuie să evolueze rapid și de aceea folosesc doar echipamente noi de kiteboarding.

Pentru ca și în orice sport comunicarea este foarte importantă, folosim în avantajul clientului cea mai nouă tehnologie, radiouri Bt Talkin integrate în căști. Sistemul permite comunicarea cu instructorul permanent, puteți auzi și răspunde fără să atingeți vreun buton, mâinile fiind în permanența pe bara de kite.

Scopul nostru este să înveți în maxim 5 zile ( 4 ore/zi) regulile de bază ale kiteboarding-ului și să poți să intri singur în apă continuând ce ai învățat la școală.

Sigur, dacă ai nevoie să te mai perfecționezi, te așteptăm oricând pentru următoarele faze ale cursului.

Iți doresc să ne întâlnim  în Turcia, Egipt, Filipine sau în orice colț al lumii unde se practica kiteboarding-ul și să ne salutăm pe apă ca doi prieteni vechi care împărtășesc aceleași pasiuni care le-au schimbat viața! Definitiv!


Tarife începând cu 650 €/curs/5 zile! Preturi fara TVA.

Rezervă acum

Trimite-ne opțiunile tale

Lasă-ne și tu un review

ÎNCEARCĂ ȘI ALTE AVENTURI

Alege ce ți se potrivește sau încearcă ceva nou.
Profită de experiența noastră.