Unde poți călători dacă ești deja vaccinat?

Esti mandru posesor de vaccin, si vrei sa stii unde poti calatori anul acesta daca esti vaccinat.In primul rand trebuie sa treaca 10 zile de la rapel. Apoi trebuie sa sti ca odata vaccinat libertatea de a calatori nu iti mai este anulata.

Asta duce la eliminarea carantinei pentru anumite zone si eliminarea testului Covid  - asadar la o vacanta mult mai ieftina. Vaccinarea te ajuta si la intoarcerea in Romania. De oriunde ai veni, faptul ca esti vaccinat te salveaza de caratina de acasa. Uneori asta poate fi cea mai buna veste – pentru ca poti calatori in multe tari – care te accepta pe baza de test PCR negativ, dar care momentan sunt pe lista galbena a Romaniei. Vom scrie un alt articol unde putem calatori pe baza de test PCR. Acum hai sa vedem ce tari sunt deschise daca te-ai vaccinat deja.

Ce destinatii sunt deschise calatorilor vaccinati in momentul de fata? 06.04.2021

laugh

Lista tarilor nu e exhaustiva si vom incerca sa facem update ori de cate ori apar noutati pe plan international. Se vehiculeaza sa putem intra cu certificatul de vaccinare si in tari precum: Belize si Cipru.

Asa ca daca oricare dintre tarile de mai sus te tenteaza, da-ne un email la cristina@globaltrip.ro si putem sa facem vacanta ta posibila. In multe dintre ele avem deja vacante care te fac sa traiesti experiente care dau dependenta.

Aventura te așteaptă

Află ce spun cei care s-au bucurat de experiențele cu noi.

Rafting
Hello, today we returned from vacation in your wonderful nation, and curious like a child, I put the computer to download the files of our river adventure. I do not know what to say ... it was really nice, we enjoyed it very much and so I want to thank once again ... especially that nice crazy our instructor. Thanks ... Francesco, Davide, Antonella, Claudia ed Elisa
Francesco
-
Rafting
Off-road
Dan și echipa lui au fost senzaționali. Au fost buni și anul trecut dar anul acesta ne-au întrecut așteptările. Are o echipă pe cinste sși te rog să îi transmiți mulțumirile noastre.
Răzvan Amann
-
Off-road
Parapantă
Cea mai tare experiență din viata mea! Am simțit că zbor pentru prima oară! Și eram singur la comenzi! Ce dacă m-am ridicat 10-15 metri, pentru mine a fost ca și cum aș fi atins norii! Vă recomand cu căldură să încercați! Nu o să regretați nici o secundă!
Alex
-
Parapantă