Off-road

Fie ca ești pasionat de offroad sau doar vrei să descoperi locuri spectaculoase și greu accesibile, profită și urcă într-o mașină offroad a echipei teamadventure.ro!

Acest sport poate fi practicat în orice sezon, iar senzațiile trăite nu pot fi descrise în cuvinte! Pante aparent inabordabile vor fi cucerite pe rând până vom ajunge la destinația finală!

Mașinile noastre au o poveste de spus, dar să vezi ce povești au șoferii nostri!

Îți punem la dispoziție mașini preparate pentru offroad dar și șoferi profesioniști veniți din Campionatul Național de offroad al României!

Scopul nostru este să pleci de la noi cu informații utile referitoare la condusul preventiv care sa îți fie utile în mersul cu mașina proprie zi de zi.

Avem posibilitatea să mergem cu maxim 80-100 de persoane pe tură. Poți testa cum se descurcă în teren accidentat mărci diferite: Land Rover Defender, Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol, Mercedes G.

Vin-o singur sau cu gașca ta de prieteni pentru a trăi senzații tari! Pentru a-ți aduce aminte de ce am trăit împreună, la cerere îți oferim filmările făcute cu camere Go Pro de pe capota mașinii sau din dronă!Tarife începând cu 100 €/mașină! Preturi fara TVA.

Rezervă acum

Trimite-ne opțiunile tale

Lasă-ne și tu un review

ÎNCEARCĂ ȘI ALTE AVENTURI

Alege ce ți se potrivește sau încearcă ceva nou.
Profită de experiența noastră.