Speologie și via ferrata la Râșnov

Combină două sporturi, speologie și via ferrata, într-o singură aventură, în Peștera Valea Cetății de lângă Râșnov!

Dacă ai spirit de explorator și vrei să iți testezi capacitatea de adaptare la întuneric, hai cu echipa teamadventure.ro într-una din cele mai interesante peșteri din zona Brașov!

Datorită amenajarilor făcute relativ recent (2010), Peștera Valea Cetății a fost înscrisă în circuitul turistic și declarată “Zona naturală protejată de interes național și monument al naturii”.

Sala Mare a peșterii Valea Cetății este spectaculoasă datorită formațiunilor de calcar alb create de natură în sute de ani!

Acustica Sălii este deosebită, ceea ce permite Filarmonicii din Brașov să organizeze concerte fără să utilizeze nici o tehnologie de amplificare a sunetului.

Noi vom fi norocoșii care vom părăsi Sala Mare și vom trece la explorarea unei părți a peșterii nevăzută și ascunsă ochiului.

Vom urca și coborî prin inima muntelui folosind hamuri și lonje pentru asigurare, combinând două sporturi: speologie și via ferrata.

Ai la dispoziție atât echipamentul adecvat (salopete, căști, lanterne frontale, hamuri, lonje) dar și speologi experimentați care să te ghideze printre cotloanele întunecate ale peșterii!

Vom depăși obstacole, vom admira diversitatea creată de natură și vom experimenta liniștea desăvârșită fără lumină pentru pentru câteva minute! Îndrăznește! Noi te așteptăm!

Tarife începând cu 65 €/persoană! Preturi fara TVA.

Rezervă acum

Trimite-ne opțiunile tale

Impresii

Lasă-ne și tu un review

ÎNCEARCĂ ȘI ALTE AVENTURI

Alege ce ți se potrivește sau încearcă ceva nou.
Profită de experiența noastră.