Zbor cu avionul

Unde?

Poți oferi cuiva drag sau chiar ție un cadou inedit: un zbor cu avionul ultraușor deasupra munților din jurul Brașovului! Îți oferim posibilitatea să faci zboruri de agrement cu aeronave ușoare în compania unor piloți profesioniști și să descoperi un alt unghi de unde  poți admira peisajul montan!

Te poți bucura de această aventură singur sau împreuna cu prietenii tăi, capacitatea de transport cu aeronavele noastre fiind de 1 persoană +pilot sau 3 persoane + pilot.

Poți survola masivele Postăvaru, Piatra Craiului, Piatra Mare și Bucegi, incluzând și o tură deasupra centrului vechi al Brașovului!

Castelul Bran sau Poiana Brașov se vad altfel de sus, crede-ne pe cuvânt sau încercă senzații noi și fii la înălțime!a


Tarife începând cu 190 €/persoană! Preturi fara TVA.

Rezervă acum

Trimite-ne opțiunile tale

Impresii

Roxana AS Travel

Totul a fost ireproșabil din punctul meu de vedere! A decurs făraă niciun indicident, nemulțumire sau mai știu eu ce putea apărea. Suntem foarte încântați: mai ales că a fost un exercițiu pilot pentru toata lumea! Eu nu mai aveam nicio grijă - toți erați set și toată lumea iși făcea treaba – în deplină siguranță. Clienții – citez “or să chițăie până la viitorul eveniment și o să se ducă vestea ăstuia”

Andrei Nagy

Într-adevăr a fost o experiență extraordinară, deoarece, după cum v-am spus și la fața locului, de mic copil îmi doream să devin pilot :). Am zburat destul de mult până acum ca și pasager, dar nu se compară cu experiența de a fi în scaunul pilotului. Vă mulțumesc pentru poze și pentru contribuția la toataă experiența aceasta.

Lasă-ne și tu un review

ÎNCEARCĂ ȘI ALTE AVENTURI

Alege ce ți se potrivește sau încearcă ceva nou.
Profită de experiența noastră.